Wednesday, September 05, 2012

Ringató évadnyitó és könyvbemutató



Nyomdában az új Ringató kötet, a Kolibritől, mely ezúttal elsősorban szülőknek, pedagógusoknak nyújt segítséget: a Ringató foglalkozások zenei anyagának jelentős részét tartalmazza, kottákkal és énekes CD melléklettel.

A dalok, mondókák, hangutánzók – melyeket a korábbi Ringató kiadványokhoz hasonlóan Gróh Ilona válogatott – és a hozzájuk tartozó játékok, instrukciók szintén megtalálhatók a könyvben.

Számomra nagyon izgalmas és komoly feladat volt, hogy a sokféle, sokszínű ölbéli játék és mozgásforma jól elkülönüljön egymástól, az összetartozó elemek pedig összetartozzanak, képileg is – ugyanakkor a játékosság, könnyedség is megmaradjon. Tehát összességében egy jól használható, színes kézikönyv szülessen, amelyet a gyerekek szemei elől sem kell elrejteni :)

Megnézhetitek ti is közelebbről a könyvbemutatón, mely egyben a Millenáris évadnyitó Ringató foglalkozása lesz, szeptember 15-én!
Bővebben itt olvashattok róla.

A részvétel ingyenes, szülőket, kicsiket, nagyokat szeretettel várunk!
Gyertek, gyertek!! :)
-------------------------------------------------------------------
A new book is printing now – collaborated with Ringató, published by Kolibri. It's made for parents and teachers with many famous children's songs, rhymes and lullabies, included a CD and 'dandling' intsructions.

No comments:

Post a Comment